Pronađi snagu pjesme svoje duše 

PRIDRUŽITE SE MATTOVOM 6-TJEDNOM ISKUSTVENOM TEČAJU ISPUNJENOM VJEŽBAMA, MEDITACIJAMA I ISCJELJENJEM ZVUKOM!

Krenuli smo 22. svibnja 2023.

Sav život je zvuk

Terapija glazbom ili iscijeljenje zvukom temelji se na neurološkom kao i na psihološkom blagostanju. To je jedina stvar koja istinski povezuje ljude kroz vrijeme; svih kultura, uvjerenja i religija diljem svijeta.

Zaronite dublje u ovu metodu iscjeljivanja i naučite kako zvukom osloboditi blokiranu energiju. Krećite se između svjesnog i nesvjesnog, dok ne uhvatite signal svog srca. Zatim posegnite i dalje od toga u svoje nadsvjesno ja i dovedite koherentnost u cijelo svoje biće.

STVARAJTE

Vaš vlastiti izričaj života kroz zvuk i dah, uklanjajući zaglavljenu energiju

PUTUJTE

Između svjesnog i nesvjesnog stanja, lako pronalazeći vlastiti protok

AKTIVIRAJTE

Potpuna obnova energije u vama uz pomoć vašeg vlastitog glasa i zvukoterapijskih vježbi

Ovo osobno zvučno putovanje čeka na vas 

Krenuli smo 22.05.2023. - još stignete se priključiti!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ograničena ponuda prilikom prvog lansiranja projekta: 

OVAJ TEČAJ JE SADA DOSTUPAN ZA SAMO 187€  

Uključujući predavanja i prakse u vrijednosti od 1.251 € 

6-TJEDNI DUBINSKI TEČAJ ISTRAŽIVANJA ZVUKA – S.O.U.N.D-a

Postoji beskonačan spektar zvukova i vibracija kojima možemo pristupiti. Zapravo, dok radimo sa zvukom, stimuliraju se gotovo svi aspekti mozga, oslobađajući ne samo osjete i emocije, već i hormone dobrog raspoloženja kao što su endorfini, serotonin i DMT. Možemo naučiti kako pristupiti dimenziji u koju odlaze duše i dopustiti njezinoj pjesmi da nas nadahne.

Jednom kada kroz jednostavne meditativne prakse počnemo raditi s vlastitim glasom, postajemo glazbenici svojeg bića i života.

Tijekom 6 tjedana dubinski ćemo istraživati ​​akronim S.O.U.N.D. kroz predavanja, prakse i meditacije.  

UKLJUČUJE 6 MEDITACIJA S MATTOM!

Tjedan 1 : (S)ilence kao TIŠINA

Tišina je platno koje svijest koristi za slikanje. U ovom poglavlju ćemo naučiti i vježbati kako pronaći tišinu u našem danu. Gradeći odnos s njom, možemo aktivirati našu najvažniju iscjeliteljsku točku i krenuti prema prostranstvu svijesti.

Tjedan 2 : (O)bserving kao PROMATRANJE

Unutar tišine postoji glas koji vam šapuće tajnu stvaranja. Čujete li ga? U ovom poglavlju vježbat ćemo mirnoću s aktivnim promatranjem kroz suptilnu meditaciju fokusa na zvuk.

Tjedan 3 : (U)nderstanding kao RAZUMIJEVANJE

U ovom poglavlju istražujemo proces ‘Soul Vibing’ metode kako bismo zaronili duboko u prostranstvo svijesti. Zatim vježbamo kako vratiti svijest da bismo mogli izgraditi odnos s porukama vibracija koje se pojavljuju.

Tjedan 4 : (N)urturing kao NJEGA

Do sada smo izgradili cjelovitost našeg bića, tako da smo sada spremni stvoriti vlastiti vokalni izričaj. Koristit ćemo se vlastitim glasom za ugađanje naših energetskih centara i naučiti tri ključne točke za pokretanje fizičkog aspekta.

Tjedan 5 : (D)esigning kao KREIRANJE

U ovom poglavlju naučit ćemo kako pronaći vlastitu snagu. Naš će se vlastiti zvučni potpis pretočiti u oblik pomoću zvuka. Zvukom vlastitog glasa doslovno se pokrećemo.

Tjedan 6 : ZAKLJUČAK

Zaokružit ćemo sve što smo naučili i uvježbali, a posebnom meditacijom shvatit ćemo koliko smo moćni i pronaći neograničeni potencijal s jasnom sviješću i iznimnom namjerom.

Možemo stvarati glazbu ili buku oko sebe, kako u svakodnevnom životu tako i u svom umu. Što ćete odabrati, ovisi o vama!
Matt Omo

Što je uključeno u tečaj:

CJELOVITI ONLINE TEČAJ

Potpuni, praktični tečaj s Mattom Omom koji istražuje S.O.U.N.D. elemente. Ključne lekcije popraćene su snažnim meditacijama i vježbama tako da odmah možete vidjeti rezultate! 

UKLJUČUJE 6 ZVUKOTERAPIJSKIH MEDITACIJA!
S.O.U.N.D.: E-KNJIGA

Informativna i praktična e-knjiga koja će vas pratiti na vašem putu učenja! Naučite povijest i moć iscjeljivanja zvukom.

AUDIO KNJIGA

Preuzmite audio zapise tečaja i slušajte tečaj gdje god i kada god poželite!

POZIV UŽIVO S MATTOM OMOM 

Pridružite se Mattu na pozivu uživo putem Zooma – postavite svoja pitanja i steknite više uvida u svoj proces.

UKUPNA VRIJEDNOST 780 €

To nije sve!

IZDAŠAN BONUS PAKET DOPUNIT ĆE VAŠ TEČAJ I POVESTI VAS NA VIŠU RAZINU!
NAUČITE KAKO:
REZONIRATI: "FREKVENCIJA PRIRODE” +

s Mattom Omom

U ovom videu Matt Omo vodi vas na čarobno zvučno putovanje i usklađivanje naših vibracija s vibracijom Majke Zemlje.

Vrijednost 45€ 

PRIVUĆI: "OTKRIJ, OSJETI I ISCIJELI" +

s Live In Flow

Izgubite se u novim dimenzijama i ponovno se povežite sa svojim višim ja, uz ovu nevjerojatnu meditaciju Guya, Petre i Matta – koja je obično dostupna samo članovima Live in Flow zajednice! Doživite snagu ovog trija koji povezuje dah, srce, zvuk i duboku meditaciju!  

Vrijednost 39€ 

REGENERIRATI SE: MINI SERIJA "7-DNEVNI IZAZOV" +

s Live In Flow

7 vježbi koje će vas napuniti energijom! Potrebno je tako malo da svaki vaš dan bude nova prilika za rast. Bilo da imate samo 5 minuta dnevno ili ste u potrazi za duljom vježbom, ova kratka serija će vas osvježiti!   

Vrijednost 97€

OSNAŽITI SE: “MAGNETSKO POLJE SRCA” +

s Howardom Martinom

Vaše srce može vas voditi tijekom izazovnih vremena. Saznajte više o magnetskom polju srca i o snazi intucije od Howard Martina, CEO instituta HeartMath.

Vrijednost 47€ 

POMLADITI: "VJEŽBA TAO YOGE ZA POMLAĐIVANJE LICA" +

sa Savinom Atai

Saznajte gdje se krije esencija vašeg života, koje su žlijezde odgovorne za našu vitalnost i kako ih aktivirati uz vježbu Tao joge lica koja će pomoću mišića lica aktivirati vašu unutarnju dijamantnu palaču! 

Vrijednost 57€ 

OHRABRITI SE: “VAŠ ISTINSKI ŽIVOT” +

s Andreasom Goldemannom

Pogledajte ovaj snažan prilog uživo Andreasa Goldemanna i ohrabrite se koristiti svoj glas više kako biste promijenili i unijeli pozitivnost u svoj život!

Vrijednost 45€ 

OSLOBODITI SE: “EMOCIONALNI KOD” +

s Bradleyjem Nelsonom

Otkrijte što je Emocionalni kod i kako možete promijeniti svoj život oslobađanjem emocionalne prtljage. Pogledajte ovu zanimljivu tehniku s Bradleyjem Nelsonom!

Vrijednost 39€ 

POVEZATI SE: "PORUKE VAŠE DUŠE" +

s Petrom Brzović

Naučite više o svojoj duši i kako možete komunicirati sa svojim duhovnim vodičima. Dotaknite se mudrosti svoje duše uz stručno vodstvo terapeutkinje Života između Života (Life Between Lives®). 

Vrijednost 57€ 

BITI U TOKU: VAŠE TIJELO U TOKU +

s Lee Holdenom

Koristeći drevne prakse Qi Gonga, Lee Holden će vas naučiti kako možete koristiti energiju života ne samo za liječenje, već i za sretan, zdrav i ispunjen život. 

Vrijednost 45€ 

Više od 15 sati sadržaja u vrijednosti od 1.251 €! 

Sada dostupno na ograničeno vrijeme za  

Samo 187€ 

POČINJEMO ZAJEDNO 22. SVIBNJA 

P.S.: Možete platiti i na rate.

Matt Omo, vauuuuu!!! Kakav doživljaj! Čisto ponovno rođenje. Hvala vam younity iz dubine mog srca.

Roza 

Iscjeljenje zvukom s Mattom Omoom je prekrasno, cijelo tijelo vibrira i oslobađa se nakupljenog tereta. Fantastično!

Ivana 

Matt Omo – jednostavan i izravan u svojim objašnjenjima. Ali kad je glazba počela…. Automatski sam vraćen u mladost! Nevjerojatna podudarnost osjećaja i vizija! Kad sam zatvorio oči u predjelu iznad korijena očiju, na djelić sekunde sam vidio pulsirajuće krugove, zapravo pulsirajuću energiju, jedno nesvakidašnje iskustvo. Hvala vam!

Branko

Predivno! Iako sam se već prije meditacije osjećala jako dobro, tijekom meditacije sam osjetila kontakt s nečim što je više od mene, s nečim što pokreće moje srce i što je kreator ovog prekrasnog tijela u kojem živim, što bdije nad mojim dahom, mojim otkucajima srca….  u tom trenutku, suze zahvalnosti su počele teći, i osjetila sam dodir s ovim nečim višim od sebe…..preko svake mjere zahvalna i Mattu i younityju!

Tina

Predavanje i meditacija Matta Omoa omogućili su mi potpuni mir i spokoj, čistu povezanost duše i tijela… prekrasno!

Jelena 

Izvrsno, precizno, točno u sridu.

Dušan 

100% ZADOVOLJSTVO ILI POVRAT NOVCA

14 dnevno jamstvo povrata novca – Tečaj Zvuk tišine je poziv da otkrijete prostore između tišine i svete životne pjesme duše koja prebiva u vama. To je iskustveno, duhovno oslobađajuće putovanje koje zadire duboko u prakse iscjeljivanja zvukom i otvaranja srca koje je promijenilo toliko života do sada. No, ako ovo nije pravi tečaj za vas, odmah nam pošaljite e-mail na croatia@younity.one za puni povrat novca.

Ne dopustite da novac bude prepreka

Ako trenutno niste u financijskoj mogućnosti pridružiti nam se na ovom tečaju, molimo vas popunite ovu anketu. Kratko nam opišite svoju situaciju i koliko ste sada u mogućnosti platiti, a mi ćemo se potruditi pronaći rješenje. Ispunite anketu ovdje!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
Leave Blank
KAKO JE TEČAJ KONCIPIRAN?

Počevši od 22. svibnja 2023., svakog ponedjeljka tijekom 6 tjedana, objavit ćemo novo poglavlje na našoj platformi za online tečajeve. Nakon toga možete gledati videozapise lekcija, slušati meditacije i vježbe navedene u svakom poglavlju. Nakon što se lekcija objavi, imat ćete joj doživotni pristup.

DA LI SU MEDITACIJE UKLJUČENE U TEČAJ?

Da, svaki tjedan u tečaju otvara se nova meditacija koja će vas odvesti dublje u praksu. Dostupne su vam meditacije i dodatne vježbe za otključavanje svakog koraka procesa. Sve meditacije i prakse dolaze kao audio datoteke, tako da ih možete jednostavno preuzeti na svoje uređaje i slušati offline.

JESU LI LEKCIJE UŽIVO?

Lekcije u poglavljima unaprijed su snimljene kako bismo mogli prevesti materijal. Međutim, upoznat ćemo Matta na LIVE Zoom pozivu tijekom tečaja. 

NA KOJEM JE JEZIKU TEČAJ DOSTUPAN?

Svi videozapisi tečaja dostupni su na hrvatskom jeziku ili na engleskom s hrvatskim titlovima. Sav pisani materijal, kao što su e-mail poruke i platforma, su na hrvatskom jeziku. E-knjiga je dostupna na oba jezika.

IMAM LI DOŽIVOTNI PRISTUP MATERIJALIMA?

Da, nakon što ste kupili tečaj imat ćete doživotni pristup svim objavljenim materijalima. 

IMAM LI I DALJE PRISTUP MATERIJALIMA TEČAJA AKO PLAĆAM NA RATE?

Da, imat ćete trenutni pristup cijelom tečaju i svim dodatnim materijalima na platformi tečaja čak i ako odaberete plaćanje u ratama.

OŠTEĆEN MI JE SLUH, MOGU LI SVEJEDNO SUDJELOVATI NA TEČAJU?

Iako su vibracije i frekvencije puno više od običnog zvuka koji čujemo svojim ušima, možda nećete osjetiti istu amplitudu učinaka kao drugi u ovom tečaju. Ako unatoč tome volite uživati ​​u glazbi kroz pojačane vibracije cijelim tijelom, od srca vam preporučujemo ovaj tečaj. Ukoliko vam neće odgovarati, uvijek možete iskoristiti svoje 14-dnevno jamstvo povrata novca. Voljeli bismo dobiti vaše povratne informacije o tome kako ste doživjeli tečaj, slobodno nam se obratite e-pošte na: croatia@younity.one

ŠTO SE DOGAĐA AKO TEČAJ NIJE ZA MENE?

Možete dobiti 100% povrat novca tako da nam jednostavno napišete e-mail u roku od 14 dana od vaše kupnje ili početka tečaja.

Samo na ograničeno vrijeme 

PRIDRUŽITE SE OVOM TEČAJU ZA SAMO 187€ 

Uključuje više od 15 sati sadržaja u vrijednosti većoj od 1.250 €

Upoznajte Matta Oma

Matt Omo, osnivač OMO SOUND JOURNEYS i suosnivač LIVE IN FLOW, predvodnik je pokreta za iscjeljivanje zvukom u Australiji.

S preko 20 godina iskustva u radu s različitim tehnikama iscjeljivanja zvukom premošćuje kulture i tradicije iz cijelog svijeta. Matt ima zvanje magistra duhovne psihologije, iscjelitelja zvukom, Reiki majstora, certificiranog učitelja kundalini joge, terapeuta disanja, te brojne certifikatea u drugim metodama iscjeljivanja. Matt nam donosi inovativne procese i prakse na zabavne i primamljive načine kako bi utjecali na naše moderne živote.

Mattova strast je demistificirati iscjeliteljsku moć zvuka, čineći ovu mudrost dostupnom modernom načinu života kroz praktične postupke koji su učinkoviti i utječu na smanjenje stresa, ublažavanje tjeskobe, izgradnju otpornosti i omogućavanje skladnijeg načina življenja.